Categorii

Producători

Termeni si Conditii de utilizare

 Pentru a putea comanda on-line de la ALT-AIR.ro este necesar sa parcurgeti cativa pasi. 

1 - Va creati un cont. Datele sunt necesare, pentru ca noi sa stim unde sa va livram produsele sau cum sa va contactam pentru clarificari. Aceasta operatie este necesara o singura data. La intrarile ulterioare, va trebui doar sa va autentificati, prin nume utilizator si parola.

Daca ati uitat parola exista posibilitatea recuperarii datelor contului prin introducerea adresei de email cu care v-ati inregistrat. In citeva minute veti primi un mail cu noua parola generata automat de sistem. ATENTIE! Noua parola este case-sensitive si trebuie introdusa asa cum o primiti! 

2 - Va alegeti produsele, prin adaugare in cos. Puteti renunta, verifica totalul sau puteti lasa cosul in asteptare oricat doriti.
3 - Trimiteti comanda. Puteti adauga comentarii, cereri speciale. Veti primi de la noi un mail automat de confirmare. Ulterior, puteti intra in cont sa vedeti in ce stare se afla comanda.

Comenzile sunt primite si procesate in cel mai scurt timp in intervalul orar 9 - 18 de luni pina vineri.
Produsele pentru care nu se solicita instalarea se expediaza, de regula, in 24-48 ore de la confirmarea comenzii dvs. Daca este necesar, un operator va va contacta pentru a stabili toate detaliile livarii

In cazul produselor ce necesita instalare (inclusa sau nu in pretul produsului), sau daca sunt solicitate servicii la sediul/domiciliul dvs, va vom contacta pentru a stabili toate detaliile.

Preturile sint afisate LEI si contin TVA.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot diferi fata de produsul real.

Renuntarea la cumparare

 1 - Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului. 

2 - Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalajul original, produsul sa nu fie deteriorat, distrus, etc). Cheltuielile de transport ocazionate de returnarea produselor vor fi suportate de client.
3 - Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Este indicat sa ni se indice contul bancar in care se va vira contravaloarea produselorl. Clientul nu poate solicita rambursarea sumelor reprezentand cheltuieli de transport/manipulare, care au fost evidentiate distinct pe factura primita.
4 - Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi considerat ca si nou (partial distrus, etc), ne rezervam dreptul de a refuza despagubirea clientului, iar reexpedierea produsului se va face pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

5. Produsele livrate si instalate 


Cos produs  

Niciun produs

Livrare 0 LEI
TVA 0 LEI
Total 0 LEI

Preturile contin TVA

Plasare comanda

Produse noi

» Nici un produs nou

Newsletter