Categorii

Producători

Politica de confidentialitate si termeni legali


ALT-AIR.ro se angajeaza sa protejeze datele personale ale clientilor.

  Toate datele personale pe care le introduceti la inregistrare sunt tratate in conditii de stricta confidentialitate, în conformitate cu politica noastra de protectie a datelor personale si a legilor in vigoare. Pentru inregistrare va solicitam doar datele necesare procesarii comenzii, inclusiv emiterea facturii si expedierea produselor comandate.
  Daca ati mentionat la inregistrare ca doriti sa primiti Newsletter, datele dvs. pot fi folosite pentru a va trimite informatii si noutati, articole de presa, studii, etc, toate avand legatura cu produsele si serviciile noastre.
  Sub nici o forma datele dvs personale nu vor face obiectul unor schimburi sau vanzari de baze de date, campanii publicitare sustinute de alte societati, etc.
  Accesul la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Aceasta este securizata si nu poate fi vizualizata de catre noi. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. In cazul in care nu mai retineti parola de acces, va rugam sa urmati procedura de resetare.

  In cazul platilor prin card, procesarea datelor se face prin intermediul partenerulul nostru EUROPAYMENT SERVICES SRL. Tranzactiile se fac in conditii de maxima securitate (3D Secure), cu cardurile VISA si MasterCard.

  Detinatorul site-ului www.alt-air.ro nu va stoca sau prelucra nici un fel de date inscrise pe cardul dvs.  

  Toate informatiile necesare cu privire la securitatea tranzactiilor le gasiti pe site-ul  http://www.euplatesc.ro/plati-online/

ALT-AIR.ro nu va va cere niciodata parola contului dvs, codul numeric personal sau orice alte date personale, prin mesaje sau telefoane nesolicitate. Informatiile pe care vi le putem solicita sunt strict necesare intocmirii documentelor legale, sau sunt in legatura cu adresa la care doriti expedierea produselor sau efectuarea serviciilor solicitate.
La sfarsitul navigarii dvs. pe site, va sfatuim sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat, pentru a impiedica accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. mai ales daca ati lucrat pe un computer public – de exemplu, un internet cafe, birou, etc

Conform legilor in vigoare aveti dreptul de acces, rectificare sau stergere a datelor personale ce va privesc, inregistrate pe serverele nostre. Exercitarea acestui drept se poate face direct on-line pe site-ul nostru (acces si rectificare) sau prin trimiterea unui e-mail la adresa office@alt-air.ro, daca doriti ca datele dvs. sa fie sterse definitiv din baza noastra de date.


Cos produs  

Niciun produs

Livrare 0 LEI
TVA 0 LEI
Total 0 LEI

Preturile contin TVA

Plasare comanda

Produse noi

» Nici un produs nou

Newsletter